Sjoeluitslagen Bello ‘81

HALL – Na de algemene ledenvergadering van donderdag 4 februari konden de leden van Sjoelclub Bello ‘81 uit Hall eerst genieten van een kopje koffie of thee om vervolgens te beginnen met de onderlinge wedstrijden.

De eerste vijf bakken werden gesjoeld en wederom was er een korte pauze met een lekkere borrel. Zoals vaak het geval, bleek voor menigeen dat de volgende vijf bakken veel beter liepen. Janie Klumper werd met 1313 punten eerste in klasse EK, in Klasse A werd Fenna Verbee eerste met 1259 punten, Durk de Haan was de beste in Klasse B met 1255 punten, Thea van de Meulen won in Klasse C met 1159 punten, in Klasse D werd Jenny Kerseboom eerste met 1045 punten en in Klasse E won Bertha Visschers met 1078 punten. De volgende sjoelavond is op donderdag 18 februari om 19.30 uur. Zaterdag 20 februari vindt het jaarlijkse Open Sjoeltoernooi plaats bij Partycentrum Bello in Hall. Dit toernooi begint om 10.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.