SuperGigantische live act zomerfeest

ELLECOM – Een kleine zeventig deelnemers zijn gestart met de voorbereiding van de SuperGiG in Rosso voor het zomerfeest, dat de Oranjevereniging Ellecom organiseert voor het tweede weekend van juni. Voor het vierde jaar op rij gaan Ellecommers op de donderdag van het zomerfeest een live optreden verzorgen. Muzikanten, zangers en zangeressen van alle leeftijden oefenden zondag 7 februari voor de eerste keer het veelzijdige repertoire. Maar liefst drie-entwintig nummers passerden de revue in het dorpshuis in Ellecom. Deze eerste oefenmiddag stond in het teken van uitproberen. De vier volgende oefensessies zullen steeds meer inhoud geven aan de kwaliteit en de performance. Naast de zangers en zangeressen zijn er percussionisten, gitaristen, bassisten, pianisten en toetsenisten die een rol hebben in nummers van Michael Buble, De Dijk, Donna Summer en nog vele anderen. Een gigantische live band compleet met backingvocals en een blazerssectie van tien blazers zal de Ellecomse avond op 10 juni een succes maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.