Home / Eerbeek / Rotaryclub brengt DVD opnieuw uit

Rotaryclub brengt DVD opnieuw uit

BRUMMEN/EERBEEK – Rotaryclub Eerbeek-Zutphen brengt opnieuw de DVD uit over het leven in Brummen, Eerbeek en Leuvenheim in de jaren 1930 tot 1963. Deze DVD is in 2004 gemaakt op initiatief van twe leden van de club, Hans Wensink en Herman Deinum.

RTV Veluwezoom zal de film uitzenden in het weekend van 12, 13 en 14 februari. De opbrengst van de DVD wordt gebruikt voor cultuur-historische projecten in de regio waaronder de Eerbeekse Beek. De DVD is voor 15 euro te koop bij Boekhandel Hendriks aan de Stuyvenburchstraat 36 in Eerbeek, Primera Tabor aan de Loenenseweg 6c in Eerbeek, Sprintfoto aan het Oranje Nassauplein 15 in Eerbeek en bij Primera Bosman aan Marktplein 13-14 in Brummen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.