Eindelijk geluidswal langs N317

DOESBURG – Na vele jaren van wachten komt er nu eindelijk schot in de geluidswal en scherm langs de N317 bij Doesburg. Het is het college van de gemeente Doesburg gelukt om in samenspraak met de wijkraad en waterschap Rijn en IJssel dit project te verwezenlijken.

Omdat er rekening gehouden moet worden met het vogelbroedseizoen zal er voor maart al begonnen worden met noodzakelijke kap van een aantal bomen en struiken. Van de dubbele rij bomen langs de Coehoornsingel zal één rij langs deze straat blijven staan.
In het ontwerp is ook gekeken naar de aanleg van extra parkeerplaatsen langs de Coehoornsingel. In augustus begint het Waterschap Rijn en IJssel met de aanleg van de geluidswal en scherm. Zij kleden het daarna ook weer aan met wat groen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.