Home / Doesburg / Drusus in de lift

Drusus in de lift

DOESBURG – Tafeltennisvereniging Drusus uit Doesburg zit weer in de lift. Ze heeft voor het eerst dit seizoen weer teams in de tweede klasse en daarachter een team in de derde klasse. In totaal doen er zes teams mee aan de competitie. De groei is onder ander ontstaan door de komst van nieuwe spelers van tafeltennisvereniging Slagvaardig uit Rheden, maar ook de vaste eigen spelers van Drusus komen op een hoger niveau. De doelstelling om weer een team in de eerste klasse te hebben, komt hierdoor steeds dichter bij. Nieuwe spelers zijn nog steeds nodig en van harte welkom bij Drusus.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.