Lions Tulpen actie voor Haïti groot succes

BRUMMEN – De afgelopen week hebben de samenwerkende Lions clubs Brummen en Zuid-Oost Veluwe meer dan 3000 bossen tulpen verkocht. Een groot deel daarvan was al afgelopen wensdag verkocht met de telefonische actie.

Veel bedrijven reageerden spontaan op deze actie en kochten tientallen en soms honderden bossen tegelijkertijd voor hun klanten en personeel. Afgelopen weekend werden de resterende bossen verkocht bij Super de Boer Heine en Plus in Eerbeek en Super de Boer in Brummen. De totale opbrengst wordt geschat op 7 tot 8 duizend euro. Van dit geld gaat elke euro rechtstreeks naar het Lions Hope voor Haïti project dat Lions International heeft opgezet. Wereldwijd heeft de Lionsorganisatie al 2 miljoen euro bij elkaar gebracht. Van dit geld zijn in Haïti drie tentenkampen opgericht en wordt er voedselhulp gegeven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.