Home / Velp / De Kameleon gaat door voor Haïti

De Kameleon gaat door voor Haïti

VELP – Toen groep 5 van basisschool De Kameleon in Velp hoorde dat Nederland al meer dan honderd miljoen euro had opgehaald voor giro 555, vonden ze dat nog niet genoeg. Ze wilden als groep zelf ook iets doen en bedachten een actie om geld op te halen. Uiteindelijk heeft de hele school meegedaan met het inzamelen van statiegeldflessen. Familie, buren en kennissen werden gevraagd hun flessen af te staan voor dit goede doel. Supermarkt Golff heeft geholpen met het innemen van alle flessen. De Kameleon heeft een bedrag van 200 euro kunnen overmaken aan giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.