De Kameleon gaat door voor Haïti

VELP – Toen groep 5 van basisschool De Kameleon in Velp hoorde dat Nederland al meer dan honderd miljoen euro had opgehaald voor giro 555, vonden ze dat nog niet genoeg. Ze wilden als groep zelf ook iets doen en bedachten een actie om geld op te halen. Uiteindelijk heeft de hele school meegedaan met het inzamelen van statiegeldflessen. Familie, buren en kennissen werden gevraagd hun flessen af te staan voor dit goede doel. Supermarkt Golff heeft geholpen met het innemen van alle flessen. De Kameleon heeft een bedrag van 200 euro kunnen overmaken aan giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.