PvdA in gesprek met Rheden

RHEDEN – De Rhedense Partij van de Arbeid voerde zaterdag 6 februari campagne in het dorp Rheden. Naast de honderd rode rozen die werden uitgedeeld, voerden de sociaal democraten gesprekken met voorbijgangers en inwoners van het dorp.

Aansluitend gingen kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen en bestuursleden in Het Wapen van Rheden in gesprek met vertegenwoordigers van Rhedens Dorpsbelang en Ondernemersvereniging Rheden. Hierbij bleken er nogal wat inwoners verontrust te zijn over de accommodatie van verschillende verenigingen in Meander/DC Willem de Zwijger die mogelijk gaan verdwijnen. Bovendien waren er aanhangers van het standpunt Overdekte zwembad moet in Rheden komen. Lijsttrekker Henk van Valburg heeft van deze onderwerpen notities gemaakt en betrokkenen gevraagd om zich vooral te melden als er verdere ontwikkelingen zijn.
De PvdA is blij met het succes van deze opkomst. De werkgroep spoor van Rhedens Dorpsbelang heeft voor eigen parochie gepredikt: niemand wil een toename van 121 goederentreinen over het spoor. Zaterdag 13 februari zullen de Ellecommers de PvdA in hun midden vinden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.