Drie mannen aangehouden voor bedreiging

Twee Arnhemmers (17 en 19 jaar) en een 18-jarige Velpenaar zijn in de nacht zaterdag op zondag aangehouden in Rheden. Zij worden verdacht van bedreiging.

In een horecagelegenheid in Rheden zou een conflict zijn ontstaan. Daarbij zou een stroomstootwapen zijn gezien. Agenten gingen ter plaatse en spraken met personeel van de gelegenheid. Bekend werd dat drie personen met het wapen zouden hebben gedreigd. Zij waren inmiddels vertrokken. Van het trio was bekend in welke richting ze waren gelopen. Het drietal werd elders in Rheden aangetroffen en staande gehouden. Bij de Velpenaar werd een op een stroomstootwapen gelijkend voorwerp aangetroffen. Het apparaat werd in beslag genomen en de mannen werden aangehouden. Het is nog onbekend waarover de ruzie in de gelegenheid ging en wie er bedreigd zou zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.