Alysis schenkt kerstpakketten aan Voedselbank

REGIO – De Alysis Zorggroep heeft op donderdag 4 februari de overgebleven kerstpakketten van 2009 aangeboden aan de Voedselbanken Nederland, regio Arnhem. Het ging om ongeveer vijfhonderd pakketten met diverse food en non-food artikelen. De Alysis Zorggroep had zovel pakketten over omdat ze niemand teleur willen stellen en daarom ruim voldoende inkopen. De pakketten werden in ontvangst genomen door Tom hillemans, voorzitter van de Voedselbank. “De afgelopen jaren heeft de Voedselbank steeds meer cliënten gekregen. Alle producten die we door organisaties krijgen aangeboden, zijn dan ook van harte welkom.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.