Home / Regio / Alysis schenkt kerstpakketten aan Voedselbank

Alysis schenkt kerstpakketten aan Voedselbank

REGIO – De Alysis Zorggroep heeft op donderdag 4 februari de overgebleven kerstpakketten van 2009 aangeboden aan de Voedselbanken Nederland, regio Arnhem. Het ging om ongeveer vijfhonderd pakketten met diverse food en non-food artikelen. De Alysis Zorggroep had zovel pakketten over omdat ze niemand teleur willen stellen en daarom ruim voldoende inkopen. De pakketten werden in ontvangst genomen door Tom hillemans, voorzitter van de Voedselbank. “De afgelopen jaren heeft de Voedselbank steeds meer cliënten gekregen. Alle producten die we door organisaties krijgen aangeboden, zijn dan ook van harte welkom.”
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.