Oude tijden herleven bij de Zonnebloem

LOENEN – Tot groot genoegen van velen was het penningmeester Jozien Evers gelukt om Dorus uit te nodigen. Voor de gezellige bijeenkomst die de Zonnebloem in Loenen organiseerde.

Honderd gasten waren ondanks het slechte weer toch nog naar verenigingsgebouw de Brink gekomen. Na het openingswoord van voorzitter Dicky Verheul stond het optreden van Dorus gepland. Velen herkenden de sketches en liedjes van de bandparodist en zongen ze uit volle borst mee.
Aan het eind van de middag werd er nog een verloting gehouden met prijzen die beschikbaar waren gesteld door ondernemers en de vrijwilligers van de Zonnebloem. De middag was niet mogelijk geweest zonder de inzet van de medewerkers van de Brink en de vrijwilligers van de Zonnebloem.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.