Home / Loenen / Loenermark tot eind maart afgesloten

Loenermark tot eind maart afgesloten

LOENEN – Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen sluiten de schaapsweide in natuurterrein de Loenermark bij Loenen tot eind maart af voor het publiek. De stichting heeft hiertoe besloten omdat het Ministerie van LNV de regels ten aanzien van Q-koorts verder heeft aangescherpt. Drachtige schapen en lammetjes tot twee weken oud moeten in quarantaine blijven en mogen niet in aanraking komen met het publiek. Dit geldt ook wanneer geen Q-koorts is geconstateerd.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.