DND schittert met Peter Pan

LAAG-SOEREN – Kapitein Haak met huilbuien, breiende piraten, een jaloerse Tinkerbell en Peter Pan zelf die niet vies is van wat vrouwelijke aandacht. Het mag duidelijk zijn: het gaat hier om een sprookje van Dans en Drama uit Spankeren, waarin de karakters nou eenmaal altijd net anders zijn dan het publiek gewend is.

Met moderne muziek en komische teksten weten de kinderen van DND hun publiek net als voorgaande jaren weer te boeien. Er wordt heel wat afgelachen en zelfs hier en daar een traantje weggepinkt, bijvoorbeeld bij het liedje ‘Mama’, waarbij foto’s van de kinderen met hun moeder worden vertoond. Natuurlijk zijn er ook weer grappige filmpjes te zien in de voorstelling. Peter Pan die Wendy met de auto ophaalt kan rekenen op flinke lachsalvo’s uit het publiek.
Dans en Drama gaf haar uitvoeringen dit jaar voor het eerst in het kulturhus in Laag-Soeren, wat goed bevallen is. Het Dorpshuis in Spankeren, thuisbasis van de groep, was te klein geworden: ieder jaar moesten er mensen worden teleurgesteld omdat de zaal was uitverkocht. Maar ook de zaal in Laag-Soeren, waar 170 man in kon, zat twee keer tot de nok toe vol. Dans en Drama kijkt tevreden terug op een mooie voorstelling èn een leuk seizoen. En de vraag is alweer gesteld: welk sprookje komt er volgend jaar op de planken?

www.dansendrama.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.