Home / Giesbeek / Fun-4-all zoekt nieuwe leden

Fun-4-all zoekt nieuwe leden

GIESBEEK – Zangkoor Fun-4-all uit Giesbeek zoekt nieuwe leden. Het koor dat bestaat uit negen zangers en twee begeleidende muzikanten kan enige versterking wel gebruiken. Het repertoire van het koor is veelzijdig en divers; van klassiek, pop, Nederlands- Duits- en Engelstalig tot en met meezingers. De voorkeur gaat uit naar mannelijke baritonstemmen, maar ook enkele aanvullende tenoren zijn van harte welkom. Enige muzikale ervaring en kennis wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht. Iedere dinsdag wordt er gerepeteerd.

Peter Meurkes
Tel. 06 – 29246659 of 0313 – 630102
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.