Opbrengst tiende Veldtoertocht naar Voedselbank

EERBEEK – De tiende Eerbeekse Veldtoertocht vindt plaats op zondag 7 maart. Vanaf het begin wordt dit evenement georganiseerd door de Lionsclub Zuid Oost Veluwe en de Eerbeekse ATB-club Last Gear. De opbrengst van de toertocht gaat jaarlijks naar een goed doel; dit jaar naar de Voedselbank. De veldtoertocht in Eerbeek is in tien jaar uitgegroeid tot een belangrijk ATB-evenement. Vorig jaar deden meer dan 1000 fietsers mee aan deze tocht over drie afstanden. De samenwerking tussen Lions en ATB-club lijkt uniek in Nederland omdat hierdoor een ATB-tocht kan worden georganiseerd die voorop loopt in beveiliging, bewaking en toezicht op de veiligheid.

www.lastgear.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.