Home / Eerbeek / Opbrengst tiende Veldtoertocht naar Voedselbank

Opbrengst tiende Veldtoertocht naar Voedselbank

EERBEEK – De tiende Eerbeekse Veldtoertocht vindt plaats op zondag 7 maart. Vanaf het begin wordt dit evenement georganiseerd door de Lionsclub Zuid Oost Veluwe en de Eerbeekse ATB-club Last Gear. De opbrengst van de toertocht gaat jaarlijks naar een goed doel; dit jaar naar de Voedselbank. De veldtoertocht in Eerbeek is in tien jaar uitgegroeid tot een belangrijk ATB-evenement. Vorig jaar deden meer dan 1000 fietsers mee aan deze tocht over drie afstanden. De samenwerking tussen Lions en ATB-club lijkt uniek in Nederland omdat hierdoor een ATB-tocht kan worden georganiseerd die voorop loopt in beveiliging, bewaking en toezicht op de veiligheid.

www.lastgear.nl

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.