Buter in Galerie Mouseion

DOESBURG – De nieuwe glaskunstwerken van Gera Buter uit Laag-Soeren zijn tot en met 24 maart te zien bij Galerie Mouseion aan de Meipoortstraat 39 in Doesburg. Al vele jaren hakt Buter haar beelden in een grote diversiteit aan steensoorten in haar atelier. Een indrukwekkende beeldhouwreis naar Tenge Nenge in Zimbabwe in 2000 en deelname aan de internationale Biënnale voor Moderne Kunst in Florence in 2005 waren belangrijk voor haar artistieke ontwikkeling. Haar motto is dan ook: ‘in iedere steen zit een beeld en ik mag het eruit halen’. Naast beeldhouwster in steen en klei is Buter ook glaskunstenaar.

www.galeriemouseion.nl  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.