Carnaval bij Boule’ Animo

DIEREN – Bij Jeu de Boules vereniging Boule’ Animo in Dieren werd zondag 7 februari het carnavalstoernooi gespeeld. Vrolijk uitgedost en in opperbeste stemming verzamelde zich in de sfeervolle kantine een bont gezelschap van boulers en niet-boulers.

Na het openingswoord van voorzitter Nettie Lensink ging het toernooi om klokslag 11.11 uur van start. Bij de prijsuitreiking bleken de CliniClowns de winnaars van de dag. Ans Nootenboom mocht een cheque in ontvangst nemen ter waarde van 300 euro. Charly Chaplin werd uitgeroepen tot mooiste creatie. John Bosman presteerde met zijn gelegenheidspartner het best op de baan en kreeg dan ook de wisselbeker uitgereikt. Geheel in stijl werden de minst verklede deelnemers beloond met de aanmoedigingsprijs.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.