Deurdouwers bij Philadelphia

Jarenlang was het in Doesburg de gewoonte dat carnavalsvereniging de Roetetoeters een carnavalsmiddag hielden voor de bewoners van de Stichting Philadelphia in Angerlo. Echter, de Doesburgse carnavalsvereniging bestaat niet meer. Carnavalsvereniging de Deurdouwers uit Angerlo stak de koppen bij elkaar en besloot dit over te nemen. Zo werd door de bewoners afgelopen zondag voor de eerste keer carnaval gevierd met de Deurdouwers. In de gezellig aangeklede zaal werd deze middag naar hartelust gedanst en natuurlijk de nodige polonaises gelopen, samen met Prins Carnaval en zijn gevolg. Een discjockey zorgde voor gezellige verlichting en carnavalsmuziek. Natuurlijk ontbraken de nodige glaasjes fris en hapjes niet aan deze feestvreugde. Alle bewoners van Stichting Philadelphia hadden hun uiterste best gedaan om zo mooi mogelijk verkleed te komen. Carnaval is nu eenmaal carnaval niet waar?! De middag begon om 14.11 uur en om 14.30 uur werd er al uitbundig gehost en zat de sfeer er geweldig in. De begeleiders, die ook regelmatig de normale disco verzorgen, stonden er ook bij te genieten en deden zelf volop mee met dit feest. Wat betreft de ongeveer 50 bewoners mag dit volgend jaar wel weer zo gaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.