Ridderslag in Rheden

Anne Bruger is zaterdag in Rheden tot de dertigste ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw geslagen. Deze onderscheiding kent de carnavalsvereniging jaarlijks toe aan iemand die zich gedurende lange tijd op bijzondere wijze belangeloos voor de Rhedense samenleving heeft ingezet. Bruger werd door Cees Staats tot Ridder geslagen.

Bruger was van kindsaf aan lid van meerdere verenigingen en vervulde diverse bestuursfuncties (wel vaak die van voorzitter) bij de plattelandsjongeren, toneelvereniging de Klimop, de fanfare, vv Rheden, de vrijwillige brandweer, de Rhedense ondernemersvereniging, RVC ’71 en natuurlijk bij de dit jaar jubilerende Heiknüüters. Bruger gaf in zijn dankwoord verder aan zijn onderscheiding graag te willen delen met zijn vrouw en hem op te dragen aan al die vrijwilligers die het hem in meer dan veertig jaar mogelijk hebben gemaakt dit werk te doen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.