Home / Rheden / Peuters gezocht voor gym

Peuters gezocht voor gym

RHEDEN – Gymvereniging WIK Rheden zoekt nieuwe jongens en meisjes voor peutergym. In sporthal de Hangmat in Rheden wordt iedere maandagochtend van 08.45 tot 09.45 uurpeutergym gegeven voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Doordat een aantal kinderen naar de basisschool zijn gegaan, is er weer plek voor nieuwe peuters. In de gymazaal kunnen de peuters naar hartenlust rennen, klimmen, glijden, voetballen, door tunnels kruipen en nog veel meer. Mama en papa mogen ook meedoen.

WIK Rheden, Ieke Salden, tel. 026 – 4955402
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.