Home / Rheden / Autobrand in Rheden

Autobrand in Rheden

Zondagmorgen om 03.48 uur was er een melding van een autobrand aan de Laakweg in Rheden. Daar brandde een auto gedeeltelijk uit. Nadat een poging om met een poederblusser de brand te doven was mislukt, bluste de brandweer succesvol. Naar de oorzaak van de brand zal ongetwijfeld onderzoek worden gedaan. De politie was overigens zeer snel ter plaatse, met meerdere auto’s en een hond. Ook was vlakbij vernieling gepleegd aan een bord van de carnavalsvereniging.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.