Topjaar voor Rhederlaag

GIESBEEK – 2009 gaat de boeken in als een goed recreatiejaar op recreatiegebied Rhederlaag. Meer dan 420.000 recreanten bezochten het recreatiegebied. Voorgaande jaren schommelde het bezoekersaantal rond de 350.000. Vooral in de grote vakantie waren er veel zomerse dagen en trok Nederland massaal erop uit om van het mooie weer te genieten en verkoeling te zoeken in het water. RGV beheert het gebied en de toegang is gratis. Alleen voor het parkeren wordt in het hoogseizoen een vergoeding van 5 euro gevraagd en in het laagseizoen 2 euro. Op 1 mei gaat ook de nieuwe RGV parkeerpas 2010/2011 in. Deze is tot 1 mei 2010 tijdens de verkoopactie voordelig te bestellen, vanaf 32,50 euro via www.rhederlaag.eu. De voorverkoop start begin maart.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.