Home / Laag-Keppel / Kunst bij De Waker

Kunst bij De Waker

LAAG-KEPPEL – In Galerie De Waker in Laag-Keppel is tot en met eind april werk uit stock te zien: zeefdrukken van verschillende kunstenaars, schilderijen van onder andere Justus Donker en design van Tatjana Liepe, Marcel Wanders, Willem Noyons en Fabienne Jouvin. De galerie is alleen op afspraak geopend.
Zaterdag 8 mei om 16.00 uur is er een vernissage expositie die de mens beziet met werk van Mieke Koenders, Ronald Oosting en Harald Seiwert. De kunst10daagse Bronckhorst is van 7 tot en met 16 mei te bewonderen.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.