Hanzestad Doesburg op Duitse televisie

DOESBURG – Dinsdag komt een cameraploeg van de Duitse omroep WDR naar Doesburg. De hele dag worden opnames gemaakt voor een film over de Hanzestad. Doesburg wil de stad graag bij de oosterburen promoten en de WDR geeft graag gehoor aan deze wens. VVV-stadsgids Wim Schiks fungeert deze dag als coördinator en stadsmanager Bart van Rooij is benaderd voor de interne en externe communicatie. De regisseur heeft de locaties voor de opnamen al bepaald. Er wordt in ieder geval gefilmd bij de Mosterdfabriek, vanaf de toren van de Marinikerk en bij Edelsmederij Tobias aan de Kerkstraat. Wanneer de opnames worden uitgezonden, is nog niet bekend. Het gemeentebestuur krijgt de uitzending te zijner tijd op dvd aangeboden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.