Home / Doesburg / +3 –3 in 0313

+3 –3 in 0313

DOESBURG – Jongeren van 11 tot en met 13 jaar uit de gemeente Doesburg kunnen de komende weken filmpjes maken over de plus- en minpunten van het Doesburg in het algemeen en het Doesburgse jongerenbeleid in het bijzonder.

Onder het motto +3 –3 in 0313 mogen ze filmpjes van maximaal drie minuten aanleveren. De filmpjes worden gebruikt voor In 0313 op de Zeepkist; een debatmiddag op zondag 28 februari waarbij alle politieke partijen van Doesburg vertegenwoordigd zijn. 0313 wil op deze manier de jongeren meer bij de politiek en de gemeenteraadsverkiezingen betrekken.
De jongeren kunnen vooraf in het filmpje hun mening geven over Doesburg. Wat is er leuk, mooi, goed of fijn en moet vooral zo blijven en wat deugt er niet in de ogen van de jongeren en moet aangepakt worden. Elk filmpje moet drie positieve en drie negatieve kanten van Doesburg belichten. De filmpjes kunnen met een mobiel gemaakt worden, maar de jongeren kunnen ook een camera lenen bij 0313. Daar kunne de filmpjes, met hulp, worden gemonteerd. De filmpjes zijn te zien op www.0313doesburg.nl.
28 februari krijgen vertegenwoordigers van de politieke partijen de gelegenheid om hun standpunten rondom het jeugdbeleid te laten horen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.