Inschrijven Tien Over Rood Toernooi

APELDOORN – Biljartvereniging Victoria Boys uit Apeldoorn houdt zoals ieder jaar weer haar Tien Over Rood Toernooi in de eerste week van maart. Dit jaar is dat van maandag 1 maart tot en met donderdag 4 maart. Vrijdag 5 maart wordt de finale gespeeld. Inschrijven kan voor 5 euro per persoon. Het is fijn als de deelnemers om 19.15 uur aanwezig zijn zodat er op tijd kan worden begonnen. De eerste prijs is 150 euro, de tweede prijs 100 euro en de derde plaats 50 euro. Opgeven kan bij H. Bos via tel. 055 – 5062053 of via e-mail. h.bos-1jx@kpnplanet.nl en bij W. Bouhof via tel. 06 – 23909484 of via e-mail. bouhof@hetnet.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.