Home / Loenen / Nieuwe expositie in ‘t Arthuus

Nieuwe expositie in ‘t Arthuus

LOENEN – In de Loenense galerie ’t Arthuus is van 5 februari tot en met 28 maart een expositie te zien van diverse kunstenaars. Willy Schut toont textielschilderijen en objecten, Marion Spekreijse bronzen beelden. Van Raid Houby zijn er schilderijen te zien, evenals van Mieke Diekmann, die ook bronzen beelden toont. Joke Hamelink exposeert keramiek. Deze kunstenaars samen hebben een mooie, gevarieerde expositie samengesteld. Deze is iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur te zien. Bezichtiging is ook op afspraak mogelijk.

www.arthuus.nl
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.