Home / Eerbeek / Eerbeekse Schaakclub

Eerbeekse Schaakclub

Voor de 17e ronde van de onderlinge competitie werden donderdag op de Eerbeekse Schaakclub de volgende resultaten geboekt. Wim Geurink – Gerrit v.d. Spreng 1-0, Paul van Berkum – Frans Douwes remise, Ed v.d. Griendt – Gerrit Nikkels 1-0, Henk de Bruin – Jaap Neuteboom 1-0, Roel Gerritsen – Hil v.d. Burg 0-1, Gerard Schut – Jan v.d. Berg 1-0, Theo Heijerman – Rein Zuetenhorst 0-1, Johan Put – Hans Gerritsen 0-1, Ina Hoeve – Henk van Gijtenbeek 1-0. Door een oneven aantal leden speelde Rolf van Agtmaal een partijtje tegen de computer.
Donderdag 11 februari staat voor het Eerbeekse team een OSBO wedstrijd op de agenda in Duiven tegen WDC 2.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.