Home / Bronkhorst / Sparta valt in de prijzen

Sparta valt in de prijzen

BRUMMEN – De eerste wedstrijd van de turndivisie vond zaterdag 30 januari plaats in Ermelo waar drie meisjes van Sparta Brummen aan deelnamen. Marloes Snelders werd eerste met een totaal van 47.450 punten. Pipijn Schoonman behaalde de veertiende plaats met in totaal 43.600 punten en met 41.050 punten behaalde Kristel ten Hartog de twintigste plaats. Voor de meisjes is het een moeilijk turnseizoen. De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie heeft nieuwe oefenstof met daarbij ook een nieuw jurysysteem bedacht. Ondanks de veranderingen hebben de meisjes van Sparta een prima prestatie neergezet.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.