Betere informatie bij wegwerkzaamheden

BRUMMEN – Gemeente Brummen heeft een convenant ondertekend met provincie en buurtgemeenten, waarin zij beloven elkaar beter op de hoogte te houden van wegwerkzaamheden. Door zaken beter met elkaar af te spreken, moet de doorstroming van het verkeer gegarandeerd blijven. De planning van diverse gemeenten en provincie kan op elkaar worden aangepast, evenals omleidingsroutes. Op de website www.gelderland.wegwerkmeldingen.nl kunnen verkeersdeelnemers de actuele situatie, maar ook de langetermijnplanning terugvinden. Een mooie ontwikkeling, vindt verantwoordelijk wethouder Ria Aartsen, hoewel ze een kleine kanttekening plaatst: “Het is eigenlijk vreemd dat we iets afspreken dat normaal zou moeten zijn.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.