Home / Beekbergen / Hoofdsponsor geeft BSV vleugels

Hoofdsponsor geeft BSV vleugels

BEEKBERGEN – De mini ‘s van de Beekbergense Sportvereniging (BSV), afdeling volleybal, hebben een nieuwe hoofdsponsor, De Echte Groenteman Ronald en Barbara Derksen uit Beekbergen. Dit heeft direct tot resultaat geleid want de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft werd direct in winst omgezet. De kleinsten van BSV trainen iedere dinsdag en donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Er zijn nog shirtjes extra. Dus jongens en meisjes die ook wil volleyballen, kunnen zich aanmelden.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.