Home / Empe / Verkleed springen bij de Oortveldruiters

Verkleed springen bij de Oortveldruiters

EMPE – Eens per jaar wordt er bij paardensport vereniging de Oortveldruiters uit Empe een onderlinge springwedstrijd gehouden waarbij de ruiters, verkleed op het eigen paard, een springparcours afleggen. Het is een ontspannen en gezellige manier om met elkaar de strijd aan te gaan. De hoogte van het springparcours mag men zelf bepalen en op grond daarvan wordt de volgorde bepaald. Alleen over balkjes draven, is ook mogelijk. Daarom kan iedereen meedoen. De meest originele creaties kwamen voorbij.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.