Home / Doesburg / Werk Gera Buter in Mouseion

Werk Gera Buter in Mouseion

DOESBURG – Gera Buter uit Laag-Soeren exposeert van 6 februari tot en met 24 maart bij Galerie Mouseion in Doesburg. Op de openingsdag is zij hier zelf ook aanwezig. Gera Buter maakt al jaren beelden uit een grote diversiteit aan steensoorten. Daarnaast werkt ze met klei, maar ook met glas. Het spel van licht en kleur, het smelten en vormen van glas zijn voor Buter fascinerend. Ze maakte onlangs een glaskunstwerk voor ’t Sprengenhus in Laag-Soeren.

www.galeriemouseion.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.