Kieskompas Rheden gelanceerd

DE STEEG – Inwoners van de gemeente Rheden die nog geen idee hebben op welke politieke partij ze tijdens de gemeenteraadsverkiezingen moeten stemmen, kunnen vanaf woensdag 3 februari op internet het Kieskompas invullen.

Bezoekers van de site krijgen aan de hand van dertig stellingen een uitgebreid stemadvies. De stellingen gaan onder meer over veiligheid, milieu en sociaal beleid. Ook lokale thema´s als RiverStone en de Traverse Dieren komen aan bod. De gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 3 maart. Inwoners van de gemeente Rheden hebben dan de keuze uit negen politieke partijen. Het Kieskompas is te vinden op rheden.kieskompas.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.