Nieuwe musical Saul in 2011 in Brummen

BRUMMEN – De kerken in Brummen hebben met enige regelmaat musicals opgevoerd, de laatste alweer een tijdje geleden. Er wordt nu gewerkt aan de musical Saul, die in mei volgend jaar ten tonele wordt gebracht.

Er is een coördinatiecommissie opgericht onder leiding van Jan Loonstra. Anneke van Sytzama doet weer het toneel en de regie, Joop van Hierden neemt het orkest onder zijn hoede en Erik van Hierden begeleidt het koor. John Breukelaar en Anneke dragen zorg voor de teksten. Daarnaast is er een decorploeg onder leiding van Leo Thomassen en een kledinggroep onder leiding van Gera Grevers.
De data voor de uitvoeringen zijn geprikt: 20, 21 en 22 mei 2011. De toneelrepetities starten in mei dit jaar, het koor en orkest beginnen in september met de voorbereidingen. Er wordt gerepeteerd op woensdagavond, eerst in de Wilhelminaschool en later in de Oude Kerk. Mensen die aan de vorige musicals meewerken worden uitgenodigd zich weer aan te melden, maar ook nieuwe gezichten zijn zeker welkom. In de hallen van de Oude Kerk in Brummen liggen intekenformulieren. Aanmelden kan ook bij Siemen van Asperen, tel. 0575-565319 of si.asperen@wxs.nl, of Jan Loonstra, tel. 0575-562565 of janloonstra@wanadoo.nl. Wie zich aanmeldt, krijgt een uitnodiging voor een startbijeenkomst, waar de verdere details bekend worden gemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.