Home / Angerlo / Nieuwe expo in Galluskerk

Nieuwe expo in Galluskerk

ANGERLO _ Hans Jaarsma en Hilde Klomp exposeren van 6 tot en met 28 februari in de Galluskerk aan de Dorpsstraat in Angerlo. Iedere zaterdag en zondag tussen 14.00 en 16.00 uur is de tentoonstelling te bezoeken.

Hans Jaarsma maakt realistische en surrealistisch schilderijen en tekeningen. Hij is voortduren op zoek naar het ultieme schilderij en wordt daarbij geïnspireerd door werken van onder meer Dali, Klimt, Rothko en Morandi.
Hilde Klomp is sinds zes jaar bezig met bronsgieden. In september won ze in Italië de Leonardo da Vinci Award voor beeldhouwen. Daaraan gekoppeld staat in februari een beeld in een galerie in Londen en mag Klomp in maart in Tel Aviv in het Old Jaffa Museum exposeren. Haar passie is emotie om te buigen naar beeld.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.