Man zwaar gewond na omvallen boom

VELP – Op het Biljoen in Velp is dinsdag 2 februari, een man zwaar gewond geraakt nadat hij onder een omgevallen boom terecht was gekomen. Het slachtoffer, een man uit Hall (leeftijd nog niet bekend bij de politie), is met onder meer schouderletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer was omstreeks half elf op het landgoed Biljoen bezig met het rooien van bomen waarbij gebruik werd gemaakt van een zaag en een lier. Toen een van de bomen werd omgetrokken viel deze tegen een andere boom aan, die in eerste instantie bleef staan maar even later plotseling alsnog omviel. Het slachtoffer kon zich niet meer in veiligheid brengen en kwam eronder terecht. Door de politie is de Arbeidsinspectie van het ongeval in kennis gesteld, die zich verder over de zaak buigt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.