Home / Rheden / Maak Kennis met Tennis bij De Laak

Maak Kennis met Tennis bij De Laak

RHEDEN – Tennisvereniging de Laak in Rheden heeft in maart de actie Maak Kennis met Tennis. Voor 40 euro krijgen deelnemers in vijf weken vijf groepslessen, waardoor ze op vrijblijvende manier kennis kunnen maken met de tennissport. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een leenracket. De actie is voor zowel jeugd als volwassenen en is eveneens geschikt voor mensen die eerder hebben getennist en de sport weer op willen pakken. Wie na de eerste vijf lessen besluit lid te worden van de vereniging, krijgt 40 euro korting op de contributie. De introductielessen starten in de week van 1 maart en tijdig aanmelden is aan te raden, want vol is vol.

Pim Brand, 06-36410420; www.rtcdelaak.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.