Lustrumuitvoeringen Loenense Dialectclub

De komende uitvoeringen van de dialectclub Vrienden van de Streektaal op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 februari in het Verenigingsgebouw De Brink te Loenen krijgen een feestelijk tintje. Voor de vijftiende keer brengt de club een gezellig programma. Dit keer weer met eigen leden. Verschillende leden doen al voor de vijftiende keer mee. Nog altijd beleven ze er veel plezier aan.
De stukjes die gespeeld worden zijn: Ut steet in de sterren en Goeie morgen. Deze zijn geschreven door John Holfland, die ook veel schrijft voor Andre van Duin. De derde sketch is Winkelen geschreven door Peter Muller. De vierde sketch komt uit de koker van de oudste leden Berend Reuvekamp, Bertha Muller en Leida Berends. Met elkaar bedenken en improviseert dit drietal. Dit keer gaat het zangduo Klaas en Jaantje optreden. Voor de muziek zorgt het duo Annie en Marie met gezellige meezingers. Vrijdag en zaterdag begint men om 19.30 uur en zondag om 14.00 uur.
Kaarten (3.50 euro), zijn verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn Elzenaar Eerbeekseweg of telefonisch reserveren bij Janny Jurriëns, Ydinkerf 22 Eerbeek, telefoon 0313-653030 of 06-16221870.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.