Kringkampioenen van PPSV de Spreng

In de afgelopen periode werden er door de leden van de PPSV de Spreng weer op verschillende wedstrijden deelgenomen aan spring- en dressuurwedstrijden om zich te selecteren voor de indoor regiokampioenschappen van de provincies Flevoland en Gelderland en om in aanmerking te komen voor de kringkampioenschappen van de Kring Berkel&IJssel.
Daan ten Bras is kringkampioen geworden bij de Kring Berkel&IJssel in de klasse M springen met zijn pony Belle la Diva. Melissa is reserve kringkampioen van de kring Berkel&IJssel geworden in de klasse B springen en in de klasse L1 dressuur met haar pony Golden Melanie.
Bij de klasse B dressuur mag Leorah Hermans met haar pony Wichmond zich ook kringkampioen noemen in de klasse B dressuur voor de Kring Berkel&IJssel .
Bij het L springen van de paarden is Brita Santing met Maximilliaan reserve kringkampioen in deze klasse geworden. Wij zijn ontzettend trots op deze leden en wensen allen de komende weken heel veel succes op de regiokampioenschappen van de provincies Flevoland en Gelderland.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.