Valetijnsgeschenken op Vlugge Handen

Onze Vlugge Handen houdt op 7 februari een Hobbybeurs in De Nieuwe Zweep in Klarenbeek. De zaal is weer vol met 43 standhouders die hun veelzijdige hobby’s tonen.

De organisatie heeft het opnieuw voor elkaar gekregen om veel verschillende hobby’s neer te zetten. Er is keramiek, een vrouw die grolse wanten, mutsen en sokken breit, houtfiguren, vogelhuisjes, groen decoraties, fraaie schilderijen, pergarmano, stoelenmatter, babybornkleertjes,gedecoreerde handdoeken en washandjes, kinderkleding, sieraden en groenlands kralenwerk. Kortom; voor elk wat wils.
De organisatie wijst er op dat het binnenkort Valentijnsdag is. Op de beurs zijn diverse stands met speciale Valetijnsgeschenken. Groot en klein. Voor jong en oud is er wat te vinden. De beurs is open van 10.00 t 16.30 uur. De entree bedraagt 1,50. Kinderen tot 10 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.