Home / Hall / Weer een bijdrage voor Haïti

Weer een bijdrage voor Haïti

HALL / EMPE – Net als iedereen zijn de leerlingen van de JH Isingsschool in Empe en De Vossestaart in Hall geschrokken van de afschuwelijke berichten en beelden uit Haïti. Ook op deze scholen wilden de kinderen graag de mensen daar helpen. Daarom zijn de jongens en meisjes aan het klussen gegaan. Bij familie, buren en kennissen hebben zij klusjes opgeknapt. Daarmee is op de Isingsschool 1150 euro bijeengebracht en op De Vossestaart 1350 euro, een hele prestatie voor deze kleine scholen. Het mooie bedrag van 2500 euro is overgemaakt aan Giro 555. De kinderen hebben met veel plezer en inzet voor het goede doel gewerkt. Op de foto staan Coen van de JH Isingsschool, Iris en Timo van De Vossestaart en Claudia, ook van de Isings.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.