Home / Ellecom / Stroopwafels voor werkreis naar Oekraïne

Stroopwafels voor werkreis naar Oekraïne

ELLECOM / DE STEEG – Inwoners van de dorpen Ellecom en De Steeg krijgen vanaf donderdag jongeren aan de deur, die stroopwafels aanbieden. Deze 25 jongens en meiden gaan in de zomer, onder begeleiding, naar Oekraïne om een weeshuis voor kinderen tot vier jaar op te knappen. Het verkopen van stroopwafels is één van de acties om hiervoor geld bijeen te krijgen. De reis is een initiatief van de jeugdraad van de Protestantse Gemeente Ellecom / De Steeg en wordt uitgevoerd in samenwerking met de stichting Helping Hands.

www.pges.nl
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.