Home / Doetinchem / Gedichtendag in Doesburg

Gedichtendag in Doesburg

DOESBURG – De jaarlijkse Nationale Gedichtendag had dit jaar als thema Over de Grens. In bibliotheek Doesburg werd hier vorm aan gegeven met een gezellige lunch, waar verschillende amateur-dichters aanschoven om uit bestaand en eigen werk voor te dragen. De voorgedragen poëzie was van hoog niveau, soms komisch, soms ontroerend, altijd persoonlijk en daardoor treffend. Naarmate de lunch vorderde kwam ook de discussie tussen de deelnemers op gang, onder andere over de arbeid van het dichten en wat daar allemaal bij komt kijken. Een geslaagd evenement, voor herhaling vatbaar.
 

Lees ook

Rhedenaar rijdt winkel binnen

DOETINCHEM / RHEDEN – Een 91-jarige man uit Rheden is dinsdagmorgen een kledingwinkel aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.