Home / Doesburg / Hulpdienst Vervoer Carion weer van start

Hulpdienst Vervoer Carion weer van start

DOESBURG – De Algemene Hulpdienst Voervoer van Carion hervat per 15 februari haar werkzaamheden. Deze dienst regelt vervoer en begeleiding naar ziekenhuizen en verpleeghuizen en is bedoeld voor inwoners van Doesburg die geen beroep kunnen doen op mensen uit hun omgeving voor vervoer, niet met het openbaar vervoer kunnen en geen recht hebben op een taxikostenvergoeding van de ziektekostenverzekering. Een vrijwilliger rijdt met eigen auto naar het ziekenhuis of verpleeghuis en begeleidt de aanvrager, indien gewenst, bij het bezoek aan de arts. De onkostenvergoeding bedraagt 0,30 euro per kilometer en de parkeerkosten dient men zelf te betalen. De bemiddeling tussen aanvrager en vrijwilliger wordt gedaan door de Stichting Aangepast Vervoer. Wie onder de voorwaarden valt, kan de rit minimaal een week van tevoren aanvragen via het nummer van de PlusBus, tel. 0313-471927 (ma-vrij van 08.30 tot 11.30 uur).
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.