Werkbezoek CDA aan Dieren

Het CDA Rheden brengt op zaterdag 6 februari een werkbezoek aan Dieren. Om 10.00 uur gaan de CDA´ers in de omgeving van Theothorne in gesprek met de winkeliersverenigingen Calluna en Wilhelminaweg. Daarna vindt er een overleg plaats met enkele sportverenigingen over de kwaliteit van de sportvelden en met een delegatie van de Dierense huisartsen over het Medisch Centrum in Dieren. Rond 12.00 uur komt de Traverse Dieren en de spoorproblematiek aan bod. Hiervoor komen CDA-Tweede Kamerlid Ger Koopmans en twee Statenleden naar Dieren. Belangstellenden zijn welkom om mee te praten over versnelling van de Traverse en de varianten 3A en 3B.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.