Comité Dieren-Zuid verbaasd over vertrek GBO

DIEREN – De gezamenlijke belangenorganisaties Dieren (GBO) hebben besloten zich terug te trekken uit de Tafel van Tien; een klankbordgroep die het college en de gemeenteraad van Rheden adviseert over Traverse Dieren. Het Comité Dieren-Zuid is verbaasd over deze stap want het is juist de komende tijd nodig om met elkaar een zo goed mogelijk eindresultaat te bereiken. De Tafel van Tien draagt geen verantwoordelijkheid ten aanzien van het project. Tot nu toe is de betrokkenheid van de groep door het college en de gemeenteraad nuttig gevonden en gewaardeerd. Het Comité Dieren-Zuid vindt dat de leden van de GBO nu de indruk wekken dat alles volgens hun opvattingen uitgevoerd moet worden. En dat is een misvatting van de positie van de leden van de Tafel van Tien. Het Comité wil hard door blijven werken om voor Dieren een goed eindresultaat te bereiken. Met name over de financiën en daarmee over de uitvoering zal snel duidelijkheid moeten komen. Daarnaast blijven ook het verkeerscirculatieplan en het goederenvervoer per trein hete hangijzers. De Tafel van Tien wil daarom verder met college en raad om ook richting de provincie het maximale eruit te halen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.