Verkiezingsdebat Rheden

De gemeente Rheden houdt op 1 maart samen met M-FM Streekradio een verkiezingsdebat in de raadszaal van het gemeentehuis. Van 20.00 tot 21.30 uur gaan de lijsttrekkers in debat aan de hand van door het publiek ingezonden vragen. Het debat wordt live uitgezonden door M-FM en is vrij toegankelijk voor iedereen.

Inwoners van de gemeente Rheden worden van harte uitgenodigd om een vraag te stellen aan de lijsttrekkers. Vragen insturen kan naar debat@m-fm.nl. De redactie selecteert onafhankelijk van de gemeenteraad de beste vragen, en begeleidt de avond. De inzenders mogen hun vragen live stellen tijdens het debat.
Het verkiezingsdebat is te beluisteren op verschillende manieren. Via de radio, via www.m-fm.nl en via TV Rijn IJssel. Op de website staan ook de radiofrequenties vermeld. Op 2 maart wordt de uitzending om 19:00 uur herhaald.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.