Home / Velp / Sneeuwsporen leidden politie naar inbrekers

Sneeuwsporen leidden politie naar inbrekers

VELP – Voetafdrukken in de sneeuw hebben agenten maandagavond geleid naar twee mogelijke inbrekers. Omstreeks half acht kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat twee mannen zich verdacht ophielden bij een flat aan de Arnhemsestraatweg in Velp. Toen de agenten ter plekke poolshoogte gingen nemen, zagen zij aan de achterzijde bij het balkon verse schoenafdrukken in de sneeuw. Door het spoor te volgen kwamen ze bij twee jongens van 16 (Velp) en 22 jaar (Rheden) oud uit die iets verderop liepen. Zij werden staande gehouden en hun voetafdruk kwam overeen met de afdruk in de sneeuw bij de flat. Bij de flat waren sporen van braak te zien. De mannen hadden kennelijk gepoogd in te breken. In een tas die zij bij zich droegen zat inbrekerswerktuig. Beide verdachten zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.