Home / Spankeren / Vader en zoon schaatsen 200 km

Vader en zoon schaatsen 200 km

Op zich was het voor Johan Schrader (63) uit Spankeren niets bijzonders, het schaatsen van 200 kilometer. Hij volbracht vorige week een dergelijke afstand al voor de 46ste keer. Dat hij het in gezelschap van zijn zoon Alexander (22) deed maakt het toch wel speciaal voor het sportieve gezin. Overigens is vader een echte kilometervreter. Hij was twee weken op de Oostenrijkse Weissensee, waar ook de alternatieve Elfstedentocht werd verreden, en reed in die periode vier keer een 200-kilometertocht uit.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.